Copyright © 2017 Charles Lauster Architect, P.C.

Meehan Boyle & Cohen

by Charles Lauster Architect, P.C. on October 26, 1994

MastheadProjects

Institutional   Commercial   Planning   Residential


Meehan Boyle & Cohen
Boston, MA 1994

This law firm took space in the curved building between Boston City Hall and a beautiful state court building. The views were not only dramatic but also highly indicative of the firm’s practice.

The design uses glass walled conference rooms and law library to visually connect with the landmarks beyond. On entering the firm’s reception area City Hall is to your right and the State Court to your left; from the client’s point of view this is the right place.

This project was one of the first of our digital law offices. The small, jewel like library is important to the identity of the office. It also keeps alive the “book” approach to legal research. There will always be a library.